Diabadass retreat

Heb jij diabetes? En ben je in voor een actief weekend samen met andere (jonge)dames in de leeftijd van 21 tot 34 jaar of 35 tot en met 50 jaar. De DiabadassRetreat is hét weekend waarin jij jezelf gaat verbazen, fysieke activiteiten gaat ondernemen en herkenning vindt bij de andere dames gedurende het weekend.

Irene en Neeke hebben allebei diabetes type 1. Het is ons opgevallen dat veel mensen met diabetes behoefte hebben aan contact met andere lotgenoten. Om bijvoorbeeld ervaringen uit te delen of te weten hoe iemand anders met een bepaalde situatie omgaat. Of simpelweg iemand te kennen die je begrijpt.  Op social media volgen we elkaar massaal onder hashtags zoals #diabetes, #type1diabetic of #type1diabeteslookslikeme. Maar hoeveel sterker kunnen we elkaar maken als we elkaar in real life ontmoeten? Ook Irene en Neeke hebben elkaar leren kennen via Instagram. 

Deelname aan de Diabadass Retreat staat gelijk aan verbinding, begrip, fysieke activiteit en plezier. Reken op een weekend vol met andere diabadasses waarbij de nadruk niet ligt op diabetes maar dingen doen ondanks onze diabetes. 

Tijdens het weekend zal je jezelf verbazen, nieuwe contacten leggen, fysiek bezig zijn maar ook de rust opzoeken. Je gaat hypo's ervaren maar ook de nodige begrip. De Diabadass Retreat is een heerlijk weekend waarin je een paar dagen lang even compleet jezelf kan zijn.

In 2018 worden er twee weekenden georganiseerd. Een voor meiden in de leeftijd van 21 tot en met 34 jaar oud en een voor jongedames in de leeftijd van 35 tot en met 50 jaar oud. Kijk voor meer informatie op diabadassretreat.nl

Share