A. 22 jaar

Nadat ik een jaar geleden eetstoornis heb overwonnen had ik moeite om een nieuwe balans te vinden in mijn eetpatroon. Overal op internet heeft iedereen een andere mening over wat goed voor je is en hoe je zou moeten eten. Het is super fijn om eindelijk advies te krijgen van iemand die er echt verstand van heeft. Na het persoonlijke advies van Neeke heb ik meer energie en kan ik daardoor ook meer uit mijn sport halen.

Ik zou Neeke zeker aan andere aanbevelen. In haar advies houd ze duidelijk rekening met persoonlijke ervaringen en persoonlijke gewoontes. De tips die ze me gaf zijn helder en goed toe te passen op mijn eigen eetpatroon. Het advies wat ik kreeg was overduidelijk persoonlijk voor mij geschreven. Daarbij heb ik advies gekregen over de grote groepen voedingsstoffen zoals vetten en eiwitten, maar is er ook gekeken naar al mijn vitaminen en mineralen. Dit kon doordat ik van tevoren een vragenlijst had ingevuld met daarin vragen over mijn huidige eetpatroon maar ook wat ik zou willen veranderen. Ik ben erg tevreden met het advies, ook het bijgeleverde voorbeeld dagmenu geeft een goede indicatie. Met het toepassen van dit advies heb ik meer energie en minder zin in snoepen tussen de maaltijden door. Ik merk dat ik daardoor ook beter presteer tijdens het sporten.

Heel erg bedankt Neeke!