Aankomen en afvallen

Ga voor jouw ideale gewicht

Een gezond gewicht is belangrijk voor iedereen! Heb jij een gezond gewicht? Bereken je BMI hier. Je BMI is de verhouding tussen je lengte en gewicht. Als je BMI te hoog of te laag is, heb je meer risico op bepaalde ziekten.

Lukt het je maar niet om je ideale gewicht te bereiken? Heb je al verschillende diëten en methodes gelukt? Maar lukt het niet om een blijvend resultaat te behalen? Ben je klaar met het aangepaste eten wat totaal niet past bij jou? En zie je nu al op tegen je volgende poging om op je gewenste gewicht te komen?

 

 

Op een gezonde manier werken aan een gezond gewicht? Dat kan jij ook!

Wil jij op een gezonde manier werken aan een gezond gewicht? Zonder strenge diëten. Dan kan ik je daarbij helpen! Als diëtist heb ik al honderden mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht. Zowel om aan te komen, als om af te vallen.

Stap voor stap werken we aan een eetpatroon die bij jou en je doelen past. Geen korte termijn oplossing, geen strenge diëten. Maar kleine aanpassingen die jij op de lange termijn kan blijven volhouden. Omdat je je er goed en beter bij voelt.

We nemen samen je huidige eetpatroon onder de loep en kijken welke winstpunten jij kan oppakken. Hierbij is er geen sprake van verboden producten of producten die je juist wel moet eten. Jij houdt de regie en bepaald wat je wel of niet oppakt. Ook kijken we naar eventuele knelpunten die je progressie in de weg kunnen staan. En zoeken hier samen naar een passende oplossing.

Zodat jij aan het eind van de begeleiding een eetpatroon hebt ontwikkeld waar jij je goed bij voelt. En je je doelen hebt bereikt. Maar kijk niet alleen naar de weegschaal! Zo weegt spiermassa, meer dan vetmassa. Ik vind het dan ook belangrijk om progressie te zien in gewicht, lichaamsomtrek, vetpercentage, foto’s en het zitten van je kleding. En het belangrijkste, dat jij lekker in je vel zit!

Herkenbaar?

 • Wil jij graag aankomen of afvallen, maar lukt het je niet om je doel te bereiken?
 • Heb je geen idee hoe je op een gezonde en verantwoorde manier op gewicht kan komen?
 • Zit je niet lekker in je vel omdat je kleding niet lekker zit?
 • Raak je gefrustreerd omdat elke poging die je onderneemt mislukt?
 • Bereik je je doelen, maar val je snel weer terug in je oude gedrag?
 • Heb je al vele pogingen gedaan om op gewicht te komen, maar zonder succes?

 

Wil jij graag?

 • Op een gezonde en verantwoorde manier je doelgewicht bereiken?
 • Een eetpatroon en leefstijl ontwikkelen waar jij je goed bij voelt?
 • Je doelen behalen zonder je leven compleet om te moeten gooien?
 • Geen hongergevoel hebben of juist overeten om je doelgewicht te bereiken?
 • Lekkerder in je vel zitten, meer energie hebben en je zelfverzekerder voelen?

 

Dan kan ik jou daar zeker mee helpen!

Krijg inzicht in jouw eetpatroon

Dit programma levert je inzicht en bewustwording op in je eigen eetpatroon.

Kennis over gewichtsmanagement

Leer hoe je op een verantwoorde manier kan aankomen of afvallen.

Verbeter je eigen eetpatroon

Stap voor stap ga je aanpassingen maken in je huidige eetpatroon.

Vind een balans

Geen alles- of niets mentaliteit meer maar een balans in je eetpatroon en bewust kunnen kiezen voor genietmomentjes.

Nooit meer diëten en lekkerder in je vel

Meer rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen en een fitter en energieker gevoel!

Op 3 manieren naar jouw ideale gewicht!

Speeddate

Tijdens dit gesprek van 30 minuten beantwoord ik al jouw vragen over aankomen of afvallen.

Voedingscheck

Op basis van jouw eetdagboek krijg je inhoudelijke feedback op je eetpatroon, een advies omtrent je behoefte aan energie, voedingsstoffen en voedingsmiddelen, een voorbeeldmenu en variatielijst. Kortom alles wat je nodig hebt om zelfstandig op jouw doelgewicht te komen.

Coaching op maat

Persoonlijke begeleiding en consulten waarin ik jou adviseer, ondersteun en begeleid in jouw traject naar jouw ideale gewicht.

Zij ging jou voor!

Mijn naam is Danielle, ik ben Braziliaans en Italiaans en heb 4 jaar in Nederland gewoond. In 2015 ben ik geopereerd en zou ik 6 maanden niet kunnen sporten. Om in deze periode niet aan te komen en gezond te blijven, besloot ik op zoek te gaan naar een voedingsdeskundige. Neeke Smit werd mij vervolgens aanbevolen door een personal trainer in de sportschool waar ik eerder naar mijn praktijk ging.
Ik vond het werk van Neeke erg leuk en als ik niet uit Nederland was verhuisd, zou ik nog steeds met haar werken. Ik denk dat het probleem dat de meeste mensen hebben bij het samenstellen van diëten met voedingsdeskundigen, is hoe onrealistisch de diëten kunnen zijn in de zin dat ze ze op de lange termijn volgen. Wat ik erg leuk vond aan Neeke, is dat ze me geen streng dieet gaf. Ze hielp me om mezelf opnieuw op te voeden in de zin van voeding. Ze leerde me hoe ik me meer bewust kon worden van wat en hoeveel ik eet, waardoor ik veel gemakkelijker een gezonder leven kon leiden.

Een heel positief punt voor mij was ook om te weten welke producten in Nederland gezonder en beter voor mijn lichaam waren. Omdat ik niet op het platteland ben opgegroeid en, waar ik vandaan kom, het eten echt anders is, heeft Neeke me begeleid en geleerd waar ik op moet letten in de producten die ik koop.
Iets dat me echt motiveerde, was mijn vooruitgang. Ik verloor niet zoveel gewicht, maar ik verloor een aanzienlijk percentage lichaamsvet. Een ander positief effect van Neeke’s dieet was dat omdat ik gezonder en beter at, mijn huid en haar er beter uitzagen, ik meer energie en kracht had.
Na bijna een jaar met Neeke te hebben gewerkt, geloof ik echt in haar werk en zou haar zonder twijfel aanbevelen. Het is echt jammer dat ik haar niet overal mee naartoe kan nemen!

Meld je aan en behaal succesvol jouw ideale gewicht