Aankomen en afvallen

Ga voor jouw ideale gewicht

Een gezond gewicht is belangrijk voor iedereen! Heb jij een gezond gewicht? Bereken je BMI hier. Je BMI is de verhouding tussen je lengte en gewicht. Als je BMI te hoog of te laag is, heb je meer risico op bepaalde ziekten.

Lukt het je maar niet om je ideale gewicht te bereiken? Heb je al verschillende diëten en methodes gelukt? Maar lukt het niet om een blijvend resultaat te behalen? Ben je klaar met het aangepaste eten wat totaal niet past bij jou? En zie je nu al op tegen je volgende poging om op je gewenste gewicht te komen?

 

 

Op een gezonde manier werken aan een gezond gewicht? Dat kan jij ook!

Wil jij op een gezonde manier werken aan een gezond gewicht? Zonder strenge diëten. Dan kan ik je daarbij helpen! Als diëtist heb ik al honderden mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht. Zowel om aan te komen, als om af te vallen.

Stap voor stap werken we aan een eetpatroon die bij jou en je doelen past. Geen korte termijn oplossing, geen strenge diëten. Maar kleine aanpassingen die jij op de lange termijn kan blijven volhouden. Omdat je je er goed en beter bij voelt.

We nemen samen je huidige eetpatroon onder de loep en kijken welke winstpunten jij kan oppakken. Hierbij is er geen sprake van verboden producten of producten die je juist wel moet eten. Jij houdt de regie en bepaald wat je wel of niet oppakt. Ook kijken we naar eventuele knelpunten die je progressie in de weg kunnen staan. En zoeken hier samen naar een passende oplossing.

Zodat jij aan het eind van de begeleiding een eetpatroon hebt ontwikkeld waar jij je goed bij voelt. En je je doelen hebt bereikt. Maar kijk niet alleen naar de weegschaal! Zo weegt spiermassa, meer dan vetmassa. Ik vind het dan ook belangrijk om progressie te zien in gewicht, lichaamsomtrek, vetpercentage, foto’s en het zitten van je kleding. En het belangrijkste, dat jij lekker in je vel zit!

Herkenbaar?

 • Wil jij graag aankomen of afvallen, maar lukt het je niet om je doel te bereiken?
 • Heb je geen idee hoe je op een gezonde en verantwoorde manier op gewicht kan komen?
 • Zit je niet lekker in je vel omdat je kleding niet lekker zit?
 • Raak je gefrustreerd omdat elke poging die je onderneemt mislukt?
 • Bereik je je doelen, maar val je snel weer terug in je oude gedrag?
 • Heb je al vele pogingen gedaan om op gewicht te komen, maar zonder succes?

 

Wil jij graag?

 • Op een gezonde en verantwoorde manier je doelgewicht bereiken?
 • Een eetpatroon en leefstijl ontwikkelen waar jij je goed bij voelt?
 • Je doelen behalen zonder je leven compleet om te moeten gooien?
 • Geen hongergevoel hebben of juist overeten om je doelgewicht te bereiken?
 • Lekkerder in je vel zitten, meer energie hebben en je zelfverzekerder voelen?

 

Dan kan ik jou daar zeker mee helpen!

Krijg inzicht in jouw eetpatroon

Dit programma levert je inzicht en bewustwording op in je eigen eetpatroon.

Kennis over gewichtsmanagement

Leer hoe je op een verantwoorde manier kan aankomen of afvallen.

Verbeter je eigen eetpatroon

Stap voor stap ga je aanpassingen maken in je huidige eetpatroon.

Vind een balans

Geen alles- of niets mentaliteit meer maar een balans in je eetpatroon en bewust kunnen kiezen voor genietmomentjes.

Nooit meer diëten en lekkerder in je vel

Meer rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen en een fitter en energieker gevoel!

Op 3 manieren naar jouw ideale gewicht!

Workshop grip op je gewicht

Tijdens deze workshop leer je alles over gewichtsmanagement en hoe je dit zelf kan toepassen in de praktijk.

3 maanden traject

Een intensief traject waar je in 3 maanden aan de slag gaat met het behalen van jouw ideale gewicht.

Individuele sessie

Als je een programma van 3 maanden niet passend vindt, dan zijn in overleg individuele sessies op afspraak mogelijk. De kosten hiervan zijn € 80,- per uur.

3 maanden traject grip op je gewicht

Dit intensieve traject zorgt ervoor dat jij succesvol werkt aan een gezonder gewicht. Geen strenge diëten, gekke methodes of verboden producten. Dit programma helpt jou om te werken aan een eetpatroon dat bij jou past. Je leert hoe je op een gezonde manier je ideale gewicht kan bereiken. En je gaat dit meteen toe passen in de praktijk. Stap voor stap werk je aan een beter eetpatroon om op jouw gewenste gewicht te komen. Zodat jij aan het eind van het traject lekkerder in je vel zit.

 

Inhoud programma

Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten t.w.v. €60,-
Hierin bespreken we jouw hulpvraag, behoefte, valkuilen en knelpunten en kijken we of dit traject passend voor jou is.

Vervolggesprekken
Tijdens het programma zijn er 5 vervolggesprekken. Elke twee weken is er een afspraak van ongeveer 45 minuten. Tijdens deze gesprekken evalueren we de stappen die je hebt gemaakt. Hoe dit is gegaan, waar je tegenaan bent gelopen en wat de volgende stap is die je kan zetten. Je krijgt inzicht in je valkuilen en hoe hiermee om te gaan. Stelt doelen voor jezelf op en werkt zo op een gezonde manier aan jouw gewenste gewicht. 

Mailcontact
Tussen de gesprekken door evalueren we hoe het die week is gegaan en waar je tegen aanloopt. Ook kan je altijd tussendoor mailen om vragen te stellen.

Eindevaluatie
In het laatste vervolggesprek evalueren we hoe het traject verlopen is en bespreken we hoe je in de toekomst verder wilt. Ga je op eigen houtje verder of wil je toch verdere begeleiding?

Na het volgen van het 3 maanden traject kan je er ook voor kiezen om als stok achter de deur nog een 6 maanden vervolgtraject te volgen. Hierbij hebben we 1x per maand een vervolgafspraak en kan je tussendoor via de mail altijd terecht met vragen.

Investering
Jouw inzet en € 395,-.

Je krijgt: 

 • Een gratis intakegesprek t.w.v. €60,-;
 • 5 vervolggesprekken;
 • oefeningen en opdrachten om meer inzicht te krijgen in je eigen eetpatroon;
 • achtergrondinformatie over gewichtsmanagement en calorielijsten;
 • andere voedingstips.

Zij ging jou voor!

Mijn naam is Danielle, ik ben Braziliaans en Italiaans en heb 4 jaar in Nederland gewoond. In 2015 ben ik geopereerd en zou ik 6 maanden niet kunnen sporten. Om in deze periode niet aan te komen en gezond te blijven, besloot ik op zoek te gaan naar een voedingsdeskundige. Neeke Smit werd mij vervolgens aanbevolen door een personal trainer in de sportschool waar ik eerder naar mijn praktijk ging.
Ik vond het werk van Neeke erg leuk en als ik niet uit Nederland was verhuisd, zou ik nog steeds met haar werken. Ik denk dat het probleem dat de meeste mensen hebben bij het samenstellen van diëten met voedingsdeskundigen, is hoe onrealistisch de diëten kunnen zijn in de zin dat ze ze op de lange termijn volgen. Wat ik erg leuk vond aan Neeke, is dat ze me geen streng dieet gaf. Ze hielp me om mezelf opnieuw op te voeden in de zin van voeding. Ze leerde me hoe ik me meer bewust kon worden van wat en hoeveel ik eet, waardoor ik veel gemakkelijker een gezonder leven kon leiden.

Een heel positief punt voor mij was ook om te weten welke producten in Nederland gezonder en beter voor mijn lichaam waren. Omdat ik niet op het platteland ben opgegroeid en, waar ik vandaan kom, het eten echt anders is, heeft Neeke me begeleid en geleerd waar ik op moet letten in de producten die ik koop.
Iets dat me echt motiveerde, was mijn vooruitgang. Ik verloor niet zoveel gewicht, maar ik verloor een aanzienlijk percentage lichaamsvet. Een ander positief effect van Neeke’s dieet was dat omdat ik gezonder en beter at, mijn huid en haar er beter uitzagen, ik meer energie en kracht had.
Na bijna een jaar met Neeke te hebben gewerkt, geloof ik echt in haar werk en zou haar zonder twijfel aanbevelen. Het is echt jammer dat ik haar niet overal mee naartoe kan nemen!

Meld je aan en behaal succesvol jouw ideale gewicht