Herman Rogge. 28 jaar

Naar aanleiding van de adviezen van Neeke heb ik allereerst mijn eetpatroon omgegooid. Ik at voorheen maar 1 keer op een dag en dan voldoende om de volgende 24 uur door te komen. Door nu regelmatiger en gezonder te eten, is mijn verbranding weer meer op gang gekomen. Daarbij heb ik een ander trainingsschema gekregen dat meer gericht is op vetverbranding. Ik heb er ongeveer 4 maanden over gedaan om het resultaat tot dusverre te bereiken (-20 kg). Voor mijzelf is dit slechts het begin. 

Ik werk in ploegendiensten. Dat is wel heel lastig. Maar toen kwam Neeke met de tip dat ik elke dag gewoon moest behandelen als een “reguliere” dag en me niet zozeer aan standaardmaaltijd tijden moest houden. Zo kwam het ontbijt, de lunch en het avondeten en natuurlijk de tussentijdse snacks op hele andere tijden dan normaal. Daarnaast had Neeke een voedingsschema opgesteld en ze dacht dat ik misschien daar houvast aan had in mijn eigen structuur. Dit heeft ontzettend geholpen!