I. 58 JAAR

Een paar maanden geleden, was ik het helemaal zat. Iedere keer om de “lijn” denken, beetje afvallen en nog meer aankomen. Contact gezocht met Neeke.

Na een intake gesprek kreeg ik een voorbeeld dagmenu. Er was goed gekeken naar verhouding energie behoefte en energie inname en ik begon vol goede moed (zoals eerder al zo vaak.) Had niet het idee dat ik aan het lijnen was, had totaal geen honger gevoel. Ik moet bekennen dat de kilo’s er niet afvlogen, maar zo langzaam aan raakte ik toch aardig wat kilo’s kwijt. Tijdens de feestdagen toch een beetje aangekomen door alle feestje, maar na de feestdagen de draad weer opgepakt  en die aangekomen kilo is er al weer af.

Ik ga lekker door, voel me er goed bij en ik ben erg blij met deze dame!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.