Kees Drent, voetballer

Door de super goede begeleiding van Neeke ben ik van 92 kilo naar 80 kilo gegaan in 3 maanden! Ik ben gezonder en kan nu weer op hoog niveau voetballen. Ik wil Neeke bedanken voor haar deskundig advies en goede begeleiding. Want zij staat aan de basis voor dit resultaat. Ik beveel Neeke via dit bericht graag aan als diëtist.

Na een flinke tijd sporten en weinig eten en een vetpercentage rond de 25% vond ik het toch maar eens tijd om een diëtist in de armen te nemen. Ik heb een consult aangevraagd bij Neeke. Ik zat ver onder de calorieën die ik nodig had. Samen met haar heb ik een voedingsschema gemaakt passend bij mijn behoeften. Door de super goede begeleiding van Neeke ben ik van 92 kilo naar 80 kilo gegaan in 3 maanden! Ik ben gezonder en kan nu weer op hoog niveau voetballen. Ik wil Neeke bedanken voor haar deskundig advies en goede begeleiding. Want zij staat aan de basis voor dit resultaat. Ik beveel Neeke via dit bericht graag aan als diëtist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.