Over Neeke

Wie is Neeke

Mijn doel is om jou te helpen om zo lekker mogelijk in je vel te zitten. Door jou te coachen en begeleiden naar een gezondere leefstijl waar jij je ook echt goed bij voelt. Dit betekend geen strenge diëten of kant-en klare dieetlijstjes. Maar een plan op maat en de praktische tools en coaching die jij nodig hebt om dit te behalen. Zodat jij je fit, energiek en optimaal gezond voelt in een lichaam waar jij trots op bent!

Mijn interesse voor voeding is ontstaan toen ik op 14 jarige leeftijd de diagnose Diabetes Type 1 kreeg. Hier kwam ik ook voor het eerst in aanraking met een diëtiste. Ik weet dus ook hoe het is om aan de andere kant van de behandeltafel te zitten. Ik leerde koolhydraten tellen, wat een gezond eetpatroon was, maar nog belangrijker: het effect van een gezond eetpatroon op mijn gezondheid en energieniveau. Voor mijn diagnose wist ik nog niet wat ik later wilde worden, maar 1 ding wist ik wel. Ik wilde in mijn werk mensen helpen. Na mijn diagnose en het volgen van meerdere open dagen over de opleiding Voeding en Diëtetiek was mijn keuze gemaakt.

Na 4 jaar gestudeerd te hebben, stage gelopen te hebben in een ziekenhuis en gewerkt te hebben in een sportschool als fitnessinstructrice heb ik de stap gemaakt om zelfstandig een praktijk op te starten en mensen te coachen naar een gezonder leven.

Mijn interesse ging altijd uit naar de combinatie voeding en sport. Daarom heb ik mij ook gespecialiseerd in sportdiëtetiek. Ik vind het geweldig om te zien hoe de juiste voeding sportprestaties kan verbeteren. Ik begeleid daarnaast al vanaf het begin mensen naar een gezondere leefstijl en hun ideale gewicht. Ik merkte dat veel van mijn cliënten last hadden van emotionele eetbuien. Daarom heb ik mij door middel van nascholing verdiept en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die last hebben van emotie-eten. Op deze manier heb ik al veel mensen mogen begeleiden met het doorbreken van emotie-eten. En het opbouwen van een gezonde relatie met voeding.

In mijn begeleiding ben ik persoonlijk, betrokken en enthousiast. Ik streef ernaar dat ik in mijn coaching ook jou enthousiast kan krijgen voor jouw gezondere leefstijl. Een leefstijl waarin je lekkerder in je vel zit, gezondere keuzes maakt, maar ook volop mag genieten van wat lekkers op zijn tijd. Ik leer je hoe je zelf alle kennis kan toepassen in de praktijk, zodat je niet afhankelijk van me wordt. Maar ook na het coachingstraject zelfstandig je nieuwe leefstijl kan voortzetten.

Heb jij al meerdere pogingen gedaan om je eetpatroon aan te passen, strenge diëten gevolgd zonder succes en wil je het dit keer succesvol aanpakken? Vul dan het contactformulier in. Ik kom binnen uiterlijk 2 werkdagen bij je terug.