Werkwijze

Via mijn diëtistenpraktijk Smitjefit begeleid ik cliënten door middel van face-to-face consulten aan huis, videogesprekken en mailcontact naar een gezonde levensstijl.
De behandeling begint met een uitgebreide intake. Deze intake is om een goed beeld te krijgen van jouw leven, je eetgewoontes en waar je (eventueel) klachten van hebt. Ook bespreken we waar jij graag aan wilt werken en stellen we realistische doelstellingen op. Op basis van deze informatie stel ik een diëtistische diagnose en behandelplan op. Hierop volgt een persoonlijk voedingsadvies die past bij jouw huidige eetgewoontes en die voor jouw haalbaar uit te voeren zijn. Deze adviezen ontvang je via de mail. In de vervolgconsulten bespreken we het verloop van de behandeling. Wat gaat goed, wat kan beter. Op basis hiervan krijg je aanvullende adviezen.
Geen mens is hetzelfde en mijn adviezen zullen daarom ook gebaseerd zijn op jouw wensen en behoeften. Ik geloof niet in standaard adviezen of strenge diëten maar in een gezonde levensstijl aangepast op jouw gewoontes: gezonde voeding, voldoende beweging en vooral ook genieten. Daarbij vind ik het belangrijk dat je zelf inzicht krijgt in uw voedingspatroon en waar je op moet letten. Dit allemaal met behulp van persoonlijke begeleiding.