Werkwijze

Via mijn diëtistenpraktijk Smitjefit begeleid ik cliënten door middel van face-to-face consulten aan huis, videogesprekken en mailcontact naar een gezonde levensstijl.
De behandeling begint met een uitgebreide intake. Deze intake is om een goed beeld te krijgen van jouw leven, je eetgewoontes en waar je (eventueel) klachten van hebt. Ook bespreken we waar jij graag aan wilt werken en stellen we realistische doelstellingen op. Op basis van deze informatie stel ik een diëtistische diagnose en behandelplan op. Hierop volgt een persoonlijk voedingsadvies die past bij jouw huidige eetgewoontes en die voor jouw haalbaar uit te voeren zijn. Deze adviezen ontvang je via de mail. In de vervolgconsulten bespreken we het verloop van de behandeling. Wat gaat goed, wat kan beter. Op basis hiervan krijg je aanvullende adviezen.
Geen mens is hetzelfde en mijn adviezen zullen daarom ook gebaseerd zijn op jouw wensen en behoeften. Ik geloof niet in standaard adviezen of strenge diëten maar in een gezonde levensstijl aangepast op jouw gewoontes: gezonde voeding, voldoende beweging en vooral ook genieten. Daarbij vind ik het belangrijk dat je zelf inzicht krijgt in uw voedingspatroon en waar je op moet letten. Dit allemaal met behulp van persoonlijke begeleiding.

Waar mag ik jou mee helpen?

Zij gingen jou voor

Danielle

What I really liked about Neeke is that she didn’t give me a tough diet. She helped me to reeducate myself in the sense of nutrition. She taught me how to be more aware of what and how much I eat which made it way easier for me to live a healthier life. After almost a year working with Neeke, I truly believe in her work and would recommend her without a doubt. It is really a pity I can’t take her with me wherever I go!

Lees meer

Herman

Naar aanleiding van de adviezen van Neeke heb ik allereerst mijn eetpatroon omgegooid. Ik at voorheen maar 1 keer op een dag en dan voldoende om de volgende 24 uur door te komen. Door nu regelmatiger en gezonder te eten, is mijn verbranding weer meer op gang gekomen. Daarbij heb ik een ander trainingsschema gekregen dat meer gericht is op vetverbranding. Ik heb er ongeveer 4 maanden over gedaan om het resultaat tot dusverre te bereiken (-20 kg). Voor mijzelf is dit slechts het begin.

Lees meer

Petra

Na de eerste week was het resultaat al zichtbaar! Met haar duidelijke uitleg en zeer bruikbare tips en adviezen, heb ik eenvoudig mijn voedingspatroon aan kunnen passen en zonder hongergevoel die laatste kilo’s van me af kunnen schudden. Ik ben dus ontzettend blij en tevreden met Neeke’s hulp, tips en adviezen en zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Lees meer

Waar wacht je nog op?

Share