Persoonlijk voedingsadvies

Waarom Smitjefit?

Je hebt al vele dieetpogingen gedaan en jezelf veel moeten ontzeggen, maar zonder het gewenste resultaat. Of je hebt wel resultaat geboekt maar kan dit nooit op de lange termijn volhouden. Waardoor je terugvalt in je oude gewoontes.

Je wilt aan de slag aan een gezondere leefstijl die je op de lange termijn kan blijven volhouden. Waarbij je nog kan genieten van etentjes, feestjes en lekker eten. Je wilt gaan voor een leefstijl die bij jou past.

Door middel van persoonlijke begeleiding en coaching ga ik jou helpen om inzicht te krijgen in je eigen eetgedrag en eetpatroon. Verbetert je kennis omtrent een gezonde voeding en leefstijl. En werken we stap voor stap aan een gezondere leefstijl passend bij jouw wensen en doelen.

Groningen

Smitjefit is gevestigd in Groningen. Woon jij in Groningen? Dan kom ik voor een afspraak gewoon bij je langs. Of we spreken af op 1 van mijn locaties.

Terschelling

Woon je op Terschelling? En wil je niet elke keer naar de wal voor een gesprek? 1 keer in de 6 weken kom ik naar Terschelling voor face-to-face gesprekken. En hiervoor kom ik gewoon bij jou thuis!

Online

Wil je liever online begeleid worden? Dat kan! Begeleiding kan plaatsvinden door middel van e-mail, videoconsulten en telefonisch contact.

De stappen naar jouw gezonde leefstijl

Het aanpassen van je leefstijl is niet alleen een kwestie van informatie krijgen en het uitvoeren. Achter gedragsverandering gaat een heel proces schuil. In mijn begeleiding maak ik gebruik van het Stages Of Change model. Hierbij hou ik rekening in welke fase van gedragsverandering je zit. Hier wordt de begeleiding op aangepast. In de ene fase heb je namelijk andere behoeftes dan in de andere.

Of je nu je ideale gewicht wilt behalen, wilt werken aan een gezondere leefstijl, je sportprestaties wilt verbeteren of je je eetpatroon moet aanpassen vanwege een medische aandoening.

Ik begeleid je op de manier die het meest passend is bij jou en waar jij staat in jouw proces.

Honderden anderen gingen jou al voor!

Ben jij het volgende succesverhaal?