Petra den Ouden

Na de eerste week was het resultaat al zichtbaar! Met haar duidelijke uitleg en zeer bruikbare tips en adviezen, heb ik eenvoudig mijn voedingspatroon aan kunnen passen en zonder hongergevoel die laatste kilo’s van me af kunnen schudden. Ik ben dus ontzettend blij en tevreden met Neeke’s hulp, tips en adviezen en zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Eindelijk die laatste kilo’s kwijt.

Zelf was ik al een tijdje bezig met het aanpassen van mijn voedings- en bewegingspatroon om overtollig gewicht kwijt te raken, maar op een gegeven moment bleef mijn weegschaal stil staan en die laatste kilo’s wilden maar geen afscheid nemen.

Van Neeke kreeg ik een voedingsschema op maat met daarin een beoordeling van mijn huidige voeding met tips en adviezen over hoe ik die aan kon passen. Ook zat er een voorbeeld van een dagmenu bij met ruim voldoende variatie mogelijkheden en een lijst met richtlijnen waar ik als vegetariër op moet letten om toch voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Na de eerste week was het resultaat al zichtbaar!

Met haar duidelijke uitleg en zeer bruikbare tips en adviezen, heb ik eenvoudig mijn voedingspatroon aan kunnen passen en zonder hongergevoel die laatste kilo’s van me af kunnen schudden.

Ik ben dus ontzettend blij en tevreden met Neeke’s hulp, tips en adviezen en zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.