Wesley van Diejen

 

Via FIT.nl ben ik in contact gekomen met Neeke. Neeke heeft voor mij een uitgebreid voedingsadvies geschreven dat strookt met mijn trainingsuren en doelstellingen. Op het moment dat ik de schema’s ontving woog ik nog 86kg met een vetpercentage van 15% en ik was vooral moe. Ik ontving de schema’s en ben begonnen deze strikt te volgen. Het geheel was namelijk zo uitgebreid dat Neeke hier goed over nagedacht moest hebben. Ik kon dit dan ook zonder enige bedenkingen aannemen en meenemen in mijn trainingen.

2,5 maand later was ik 4,5 kg aangekomen maar is mijn vetpercentage met 4% gezakt, tot onder de 11%, en heb ik veel meer energie om optimaal te trainen. Inmiddels ben ik geheel gewend aan het bewuste omgaan met voeding. Het is naar mijn mening de belangrijkste factor in het behalen van je doelstelling. Het zien ontwikkelen van je eigen lichaam is een bijzonder proces. Het kost een hoop energie, en hoe dichter je bij het doel komt, hoe meer energie het kost maar met de juiste begeleiding en doorzettingsvermogen is alles mogelijk wat je graag zou willen behalen.

Neeke, bedankt! Vindt het erg leuk om met je samen te werken, je plannen en adviezen zijn goed doordacht, voorzien van voldoende informatie, je betrokkenheid en interesse in het effect van de schema’s is zowel erg leuk om te zien, als een extra motivatie om nog beter me best te doen. Ik ben uiterst tevreden!

Adrienne Oostveen

Gefeliciteerd met het opstarten van je eigen bedrijf. Ik hoop dat veel mensen je advies zullen vragen. Je advies heeft mij enorm geholpen en het plezier in het hardlopen vergroot.

* Adrienne heeft in 2015 de hele Berenloop (42,2 km) gelopen in 3.55.09. Met deze toptijd is ze 3de geworden van haar categorie op deze afstand. 

Kees Drent

Na een flinke tijd sporten en weinig eten en een vetpercentage rond de 25% vond ik het toch maar eens tijd om een diëtist in de armen te nemen. Ik heb een consult aangevraagd bij Neeke. Ik zat ver onder de calorieën die ik nodig had. Samen met haar heb ik een voedingsschema gemaakt passend bij mijn behoeften. Door de super goede begeleiding van Neeke ben ik van 92 kilo naar 80 kilo gegaan in 3 maanden! Ik ben gezonder en kan nu weer op hoog niveau voetballen. Ik wil Neeke bedanken voor haar deskundig advies en goede begeleiding. Want zij staat aan de basis voor dit resultaat. Ik beveel Neeke via dit bericht graag aan als diëtist.

Danielle Torchia

My name is Danielle, I’m Brazilian and Italian, and lived in the Netherlands for 4 years. In 2015 I had a surgery and wouldn’t be able to exercise for 6 months. In order not to gain weight and stay healthy during this period, I decided to look for a nutritionist. Neeke Smit was then recommended to me by a personal trainer at the gym I went to previously to my surgery.

I really liked Neeke’s work and if I hadn’t move out of the Netherlands I would still be working with her. I think the problem most people have when thinking of building diets with nutritionists is how unrealistic the diets can be in a sense of following them in the long run. What I really liked about Neeke is that she didn’t give me a tough diet. She helped me to reeducate myself in the sense of nutrition. She taught me how to be more aware of what and how much I eat which made it way easier for me to live a healthier life.

A very positive point for me was also to get to know what products in the Netherlands were healthier and better for my body. As I didn’t grow up in the country and, where I am from, the food is really different, Neeke guided me and taught me what to look for in the products I buy.
Something that really motivated me was my progress. I didn’t lose so much weight but I lost a significant amount of body fat %. Another positive effect from Neeke’s diet was that because I was eating healthier and right, my skin and hair looked better, I had more energy and strength.
After almost a year working with Neeke, I truly believe in her work and would recommend her without a doubt. It is really a pity I can’t take her with me wherever I go!

Petra den Ouden

Zelf was ik al een tijdje bezig met het aanpassen van mijn voedings- en bewegingspatroon om overtollig gewicht kwijt te raken, maar op een gegeven moment bleef mijn weegschaal stil staan en die laatste kilo’s wilden maar geen afscheid nemen. Van Neeke kreeg ik een voedingsschema op maat met daarin een beoordeling van mijn huidige voeding met tips en adviezen over hoe ik die aan kon passen. Ook zat er een voorbeeld van een dagmenu bij met ruim voldoende variatie mogelijkheden en een lijst met richtlijnen waar ik als vegetariër op moet letten om toch voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Na de eerste week was het resultaat al zichtbaar! Met haar duidelijke uitleg en zeer bruikbare tips en adviezen, heb ik eenvoudig mijn voedingspatroon aan kunnen passen en zonder hongergevoel die laatste kilo’s van me af kunnen schudden. Ik ben dus ontzettend blij en tevreden met Neeke’s hulp, tips en adviezen en zal haar zeker aanbevelen bij anderen.