Smitjefit het nieuwe jaar in

Minder of gezonder eten, afvallen, minder drinken. Elk jaar neem je weer de keuze om het dit jaar anders te doen. Vaak met geen/nauwelijks succes. Dit jaar gaan we het anders doen! Geen kant- en klare schema’s, geen extreme veranderingen, maar kleine succesvolle stappen naar een gezondere leefstijl.

Na aanmelding wordt je toegevoegd aan een besloten Facebookpagina, samen met alle andere deelnemers. Op deze manier gaan jullie samen aan de slag en sta je er niet alleen voor. Elke dag krijg je via de pagina een bericht. Dit kan extra informatie zijn, een opdracht of uitdaging wat jou zal helpen je eigen doelen te behalen. Elke week zal in het teken staan van een thema:

Week 1: een goede voorbereiding

In deze week zal je je voorbereiden op de verandering van de komende weken. Je leert hier onder andere  je eigen doelen op te stellen en waar je jouw motivatie vandaan haalt.

Week 2: start de verandering

Na een goede voorbereiding is het tijd om de verandering in te zetten. Kleine stappen zullen gemaakt worden voor een groots en vooral duurzaam effect op langer termijn.

Week 3: tips, tricks en uitdagingen

De eerste aanpassingen zijn gemaakt. Deze week zal vooral in het teken staan met handige tips, tricks en uitdagingen hoe je de aanpassingen ook daadwerkelijk kan vasthouden.

Week 4: mindless versus mindfull

Zowel mindless als mindfull kunnen je in bepaalde situaties helpen of juist tegenwerken. Deze week wordt nagegaan hoe je beide aspecten succesvol voor jezelf kan toepassen. Helpt jouw omgeving om gezonde keuzes te maken? En wat kan je aanpassen zodat dit wel voor jou werkt indien dit niet het geval is.

Pakketten

Je kan kiezen uit de volgende opties:

Smitjefit het nieuwe jaar in, basis €15,-

  • Toegang tot de besloten Facebookpagina
  • 1 maand durend programma
  • Dagelijks bericht met opdrachten, tips, tricks en uitdagingen die je helpen naar een gezondere lifestyle

Smitjefit het nieuwe jaar in, uitgebreid €50,-

  • Toegang tot de besloten Facebookpagina
  • 1 maand durend programma
  • Dagelijks bericht met opdrachten, tips, tricks en uitdagingen die je helpen naar een gezondere lifestyle
  • Extra persoonlijke begeleiding door middel van 3 mailconsulten

1 januari gaan we van start! Meld je nu voor 30 december aan voor een goede start van 2017!

Meld je nu aan!

[contact-form-7 id=”1059″ title=”Aanmeldingsformulier”]