Steven. 22 jaar

Met mijn progressie gaat het verder best goed. Ben nu al 2,5 kilo aangekomen sinds het begin en weet gewoon veel beter wat ik dagelijks moet eten om mijn dagelijks hoeveelheid te halen. Daarnaast ga ik ook 2x per week naar de sportschool, waar ik nog steeds gebruik maak van het fitnessschema wat je voor mij hebt opgesteld. Ook op dat gebied boek ik dus zeker gestaag vooruitgang.

Voordat ik begon met individuele coaching worstelde ik al tijdenlang met mijn (lichte) gewicht en streven om meer spiermassa te krijgen. Op internet staan dan wel verschillende manieren om af te vallen, maar om aan te komen in gewicht was maar weinig informatie over. Met de coaching van Neeke ben ik veel bewuster geworden van mijn voeding en heb ik inzicht gekregen in wat ik dagelijks moet eten om, naast gezond, ook in gewicht aan te komen. Daarnaast werd ik  geadviseerd om de juiste voeding te nemen waarmee ik mijn doel, aankomen, kon bereiken. Doordat er continue iemand met je meekijkt en meedenkt werd ik zelf ook enorm gemotiveerd omdat ik nu zeker wist dat ik op de goede weg zat. Inmiddels ben ik na 2 maanden 2 kilo aangekomen en ga ik zelf in dit spoor verder. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar middels de coaching van Neeke weet ik wel welke koers ik moet varen, waar ik zelf in elk geval heel blij mee ben.