Voorlichtingen en workshops

Sport en voeding

Voorlichting op maat wat betreft het inzetten van sportvoeding kan een hoop verhelderen en indien goed toegepast ook de prestatie verbeteren. De voorlichtingsbijeenkomsten worden per sport en leeftijdscategorie afgestemd. Een voorlichtingsbijeenkomst kan voor de hele vereniging/club worden gegeven, of juist voor één specifiek (top)team.

Bedrijven

Gezonde werknemers zijn essentieel voor een bedrijf. Werknemers hebben regelmatig gezondheidsklachten waardoor er meer ziekteverzuim ontstaat. Als werkgever kunt u invloed uitoefenen op de gezondheid van uw werknemers.

Scholen

Een opgroeiend kind heeft zijn hele leven voordeel bij een gezond voedingspatroon. Werken aan de gezondheid op school loont: kinderen presteren beter en zijn minder vaak ziek. Kinderen zijn een groot deel van de tijd op school en daarom is het juist zinvol om op school aandacht te besteden aan gezonde voeding.

Op aanvraag

Naast de standaardvoorlichtingen is het ook mogelijk een voorlichting op maat aan te vragen. Graag ga ik met jou om de tafel om een voorlichting of workshop op maat te ontwikkelen.

Neem contact met me op

Smitjefit verzorgt voorlichtingen en workshops voor bedrijven, scholen, sportclubs en teams op locatie. De duur van de voorlichtingen en workshops en de grootte van de groep worden in overleg met jouw bepaald. Naast de standaardvoorlichtingen is het ook mogelijk een voorlichting op maat aan te vragen. Graag ga ik met jou om de tafel om een voorlichting of workshop op maat te ontwikkelen. Ook het aanleren van een gezonde voeding- en leefstijl met persoonlijk advies op locatie behoort tot de mogelijkheden. Prijs op aanvraag. Neem contact met me op.

Share